Radio televizija Trstenik
Društvo

Ministarka Darija Kisić u poseti Trsteniku

Darija Kisić, ministarkka za brigu o porodici i demografiju posetila je opštinu Trstenik, gde se u razgovoru sa predsenicom i članovima privremenog organa vlasti u opštini upoznala s merama koje su  tokom predhodnog perioda uspešno primenjen u cilju unapredjenja populacione politike. Ministarki Kisić je prezentovan i paleta autntičnih domaćih proizvoda trsteničkog kraja. Nakonposete opštini Ministarka je izrazila želju da poseti trudnicu, Ivanu Jankez, koja se ostvaruje kao maka zahvaljujući postupku  vantelesne oplodnje koju za parove koji na prirodan način ne mogu da se opstvare kao roditelji,  finansira opština Trstenik.

Ministarka je posetila i nedavno renoviran dečji vrtić u Velikoj Drenovi  čiji su radovi finansirani  iz sredstava lokalane samouporave i Fondacije Novak Djoković i tom prilikom obišla mališane u ovoj ustanovi u pratnji saradnika .

Opština Trstenik može da se pohvali da je tokom predhodnog perioda mnogo uložila u objekte predškolske ustanove ali i u druge mere za poboljšanje uslova za život i rad najmladjih.

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi omogućio bolji uvid u potrebe posetilaca. Ako nastavite dalje da koristite naš sajt, smatraćemo da ste saglasni sa ovim. Prihvatam Detaljnije