Radio televizija Trstenik
Sport

Najbolji vazduhoplovci

Pre nedelju dana u Vazduhoplovnom savezu Srbije u Beogradu, proglašeni su najbolji sportisti vazduhoplovci u 2023.godini. Priznanje “Zlatni orao” u disciplini opšte avijacije za 2023.godinu dobio je Dejan Sarić, pilot Aerokluba “Trstenik”.

Na ovoj svečanosti počasnu grupnu diplomu Svetske vazduhoplovne organizacije dobio je Aero klub „Trstenik“ kao sportska organizacija prepoznata od FAI, koja je značajno doprinela napretku vazduhoplovstva tokom prethodnih godina.

Pored sjajnih rezultata koji su ostavreni u 2023. godini Aeroklub “Trstenik” svakako moze da se pohvali sa izuzetnim radom u obuci novih pilota, kao I organizaciji takmičenja na trsteničkom aerodromu. U ovoj takmičarskoj sezoni pilote trsteničkog aerokluba očekuju brojni izazovi, koje po rečima predsednika Gorana Boškovića, potpuno spremni dočekuju, orni I željni novih uspeha I medalja.

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi omogućio bolji uvid u potrebe posetilaca. Ako nastavite dalje da koristite naš sajt, smatraćemo da ste saglasni sa ovim. Prihvatam Detaljnije