Radio televizija Trstenik

Politika privatnosti

Anica Miletić

Ova Politika privatnosti služi da vam objasni koje podatke prikupljamo o vama i kako koristimo te podatke, kao i da vam pružimo sve druge bitne informacije u vezi sa vašim podacima. Ova Politika privatnosti dopunjuje Pravila korišcenja na ovom sajtu i menja je u delu koji se odnosi na zaštitu licnih podataka, a sve u cilju uskladivanja sa Opštom uredbom o zaštiti podataka o licnosti (GDPR).đKad kažemo Mi, pod tim mislimo na RTV Trstenik d.o.o., sa sedištem na adresi Knjeginje Milice bb, Trstenik, Srbija, koja je vlasnik dozvole 517/2013-4 (u daljem tekstu: RTV Trsenik).

Sve navedene podatke o vama prikupljamo isključivo u svrhu omogućavanja pretraživanja našeg sajta i poboljšanja kvaliteta dostupnih sadržaja. Samim pristupom sajtu Vi prihvatate Pravila korišcenja kao i Politiku privatnosti, koji su istaknuti na samom sajtu. Pored toga, vaše podatke obrađujemo na osnovu našeg legitimnog interesa da bismo otkrili i uklonili greške i tehničke probleme koji se mogu javiti u vezi sa pretraživanjem sajta. Takode, Vaše podatke po istom osnovu možemo obrađivati i u slučaju eventualnih zloupotreba naloga kao i sprečavanja istih. Na kraju Vaše podatke možemo otkriti ili podeliti sa određenim državnim organima ako se to od nas zahteva na osnovu zakona. Takođe, iste možemo otkriti i na osnovu na zakonu utemeljene, pisane, sudske ili druge odluke državnog organa kojom se na osnovu relevantnih propisa može omogućiti uvid u prikupljene podatke. Na našem sajtu nalaze se naši kolačići kao i trećih strana koji vam omogućavaju da na lakši način koristite sajt i krećete se po istom. Neki od tih kolačića se koriste i u svrhu analitike, plasiranja odredenih reklama ili predlaganja određenih vesti. Prilikom prve posete sajtu, u dnu strane će se pojaviti obaveštenje o kolačićima koje koristimo. Bez nepohodnih kolacica nije moguće pretraživati i koristiti naš sajt. Ako ne prihvatite da koristite kolačiće to Vas neće onemoguciti da koristite sajt, ali dalja upotreba našeg portala skida sa nas svu odgovornost.

RTV Trseniki zadržava pravo da promeni ili modifikuje ovu Politiku. O važnim promenama i dopunama RTV Trstenik može obavestiti korisnike objavljivanjem na portalu. Korišcenjem bilo kog sadržaja na “RTV Trstenik” portalu smatra se da ste upoznati sa najnovijim pravilima o uslovima korišcenja kao i politici privatnosti.

Ova politika privatnosti stupa na snagu 24.01.2019.

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi omogućio bolji uvid u potrebe posetilaca. Ako nastavite dalje da koristite naš sajt, smatraćemo da ste saglasni sa ovim. Prihvatam Detaljnije