Radio televizija Trstenik

Pravila korišćenja

Anica Miletić

Dobrodošli na portal „RTV Trstenik“! Korišćenjem bilo kog dela ovog portala automatski prihvatate sva aktuelna pravila korišćenja. Korisnici su dužni da redovno čitaju pravila korišćenja, te se smatra da su korisnici kontinuiranim korišcenjem „RTV Trstenik“ portala, ili bilo kojeg njegovog dela, u svakom trenutku upoznati sa aktuelnim pravilima korišćenja, te da su ih razumeli u celosti. Nijedan deo „RTV Trstenik“ portala ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.

Lična, autorska i druga prava

Sadržaj objavljen na „RTV Trstenik“ portalu ne sme se reprodukovati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka „RTV Trsenik“ portala, ili na bilo koji način kojim se može prouzrokovati štetu „RTV Trsenik“ portalu ili bilo kom trećem licu u skladu sa propisima.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na “ RTV Trsenik “ portalu povređuje Vaše lično, autorsko ili drugo pravo ili interes, možete zahtevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.

Linkovi na druge web stranice i oglašivači

„RTV Trsenik“ sadržaje objavljuje u dobroj nameri. Sve sadržaje „RTV Trsenik“ portala koristite na vlastitu odgovornost i „RTV Trsenik“ se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korišćenjem.

„RTV Trsenik“ portal sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja i linkova na spoljne stranice, kao i veza do drugih Internet stranica kreiranih od strane trećih lica (linkova) koje će se, kad god je to moguće, kao takve označavati. „RTV Trsenik“ portal nema nadzor nad navedenim podacima i informacijama ili drugim Internet stranicama te se u potpunosti odriče svake odgovornosti vezane za sadržaj na Internet stranicama kreiranim od strane trećih lica.

„RTV Trsenik“ nije odgovoran za sadržaj stranica oglašivaca na „RTV Trsenik“ portalu kao ni za bilo kakvu štetu nastalu reklamiranjem na „RTV Trsenik“ portalu. Poslovni odnos izmedu oglašivača i korisnika na „RTV Trsenik“ portalu i izvan „RTV Trsenik“ portala isključivo se zasniva na poslovnom dogovoru oglašivača i korisnika te „RTV Trsenik“ portal nije odgovoran za bilo kakvu moguću štetu proizašlu iz takvog poslovnog odnosa.

Pristup „RTV Trsenik“ portalu i svim njegovim sadržajima dozvoljen je osobama bilo kog uzrasta, osim ako uz odredeni sadržaj nije navedeno drugačije.

Zaštita privatnosti i tajnost podataka i cookies

U pogledu pitanja vezanih za obradu i zaštitu vaših ličnih podataka i korišćenje kolačića, molimo vas da pogledate našu Politiku privatnosti.

Izmene uslova korišćenja

„RTV Trstenik“ zadržava pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje pravila. O važnim promenama i dopunama „RTV Trstenik“ portal može obavestiti korisnike objavljivanjem na portalu. Korišćenjem bilo kog sadržaja na „RTV Trstenik” portalu smatra se da ste upoznati sa najnovijim pravilima.

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi omogućio bolji uvid u potrebe posetilaca. Ako nastavite dalje da koristite naš sajt, smatraćemo da ste saglasni sa ovim. Prihvatam Detaljnije