Radio televizija Trstenik
Društvo

RTV Trstenik proslavila slavu

Mladenac je krsna slava Radio televizije Trstenik.Tim povodom u Crkvi  Svete  Trojice u Trsteniku održan je obred sečenja slavskog kolača. U prisustvu  zaposlenih u Radio televiziji  obred sečenja slavskog kolača obavio je Miroljub Simeunović , sveštenik u Crkvi Svete Trojice.

Kolačar  na ovoj slavi Radio televizije Trstenik bila Ana Perković, direktor službe marketinga. Kolačarstvo za sledeću slavu  je preuzela Sandra Nikolić, šef računovodstva u ovoj firmi. 

Mladenac se mnogo slavi u našem narodu , slave ga kao krsnu slavu, a slave ga i svi mladi bračni parovi. Pravoslavna crkva ga praznuje u znak sećanja na 40 Mučenika Sevastiljskih.

22. Mart je i dan firme Radio i  televizije Trstenik. Na taj dan je 1995 godine počelo postavljanje predajnika na Petkovici a dva dana potom 24. Marta pušten je i probni signal Televizije Trstenik sa ove lokacije. Javno preduzeće Radio i televizija Trstenik je 2005 godine, prihvatilo  ovaj dan kao dan firme i svoju krsnu slavu, koju slavi već punih 15 godina. Radio televizija Trstenik ove godine obeležava i 24 godine rada. A u septembru ove godine navršava se 25 godina od dobijanja prve dozvole za emitovanje televizijskog programa.

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi omogućio bolji uvid u potrebe posetilaca. Ako nastavite dalje da koristite naš sajt, smatraćemo da ste saglasni sa ovim. Prihvatam Detaljnije