Radio televizija Trstenik
Obrazovanje

Održano takmičenje mladih akordeonista

U Domu Kulture Trstenik održano je četvrto Medjuokružno takmičenje mladih akordeonista. Organizator takmičenja je Osnovna muzička škola Kornelije Stanković.

U organizaciji Osnovne muzičke škole Kornelije Stanković, u Trsteniku je po cetvrti put organizovano Medjuokružno takmičenje mladih akordeonista. Ovo takmičenje je idejno započeto kao mogućnost da se prikaže talenat i trud akordeonista muzicke skole „Kornelije Stankovic“, da bi danas preraslo u medjuokruzni festival na kom učešće uzimaju i učenici osnovnih muzičkih škola iz drugih gradova.

Stručni žiri činili su profesorka Marija Vukićević, iz OMŠ „Stevan Mokranjac“ iz Kraljeva, profesor „Aleksandar Stanković“, iz OMŠ „Vladimir Djordjevic“ iz Aleksinca i predsednica žirija Snežana Vlastić, profesorka OMŠ „Miloje Milojevic“ iz Kragujevca. Ovo takmičenje ima tendencije da preraste u svojevrstan festival, zahvaljujuci OMŠ „Kornelije Stanković“ iz Trstenika.

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi omogućio bolji uvid u potrebe posetilaca. Ako nastavite dalje da koristite naš sajt, smatraćemo da ste saglasni sa ovim. Prihvatam Detaljnije