Radio televizija Trstenik
Kultura

Završno veče takmičenja sela opštine Trstenik

Završno veče kao i prethodnidnih godina održano je na Omladinskom trgu u centru grada.  U dvočasovnom programu predstavilo se sedam sela trsteničke opštine  Poljna ,Milutovac , Velika Drenova , Grabovac , Odžaci , Počekovina  i Stopanja. Njihove dobro  pripremljene nastupe pratili su brojni trsteničani, ,predstavnici lokalne samouprave i članovi žirija čiji je zadatak prethodnih meseci  bio ocenjivanje  sela u  različitim oblastima . Otvrajući završno veče predsednik opštine Trstenik Aleksandar Ćirić  istakao je  ,da je  pored poboljšanja uslova zivota u selima izuzetno bitno  unapređenje i organizovanje kulturnih dogadjaja , naročito zbog mladih ljudi  koji su ostali  da  žive u  ovim sredinama  ,rekao je predsednik Ćirić .

 Nakon održanog kulturno umetničkom  programa usledila je i dodela nagrada u različitim oblastima . Za sveukupnog  pobednika ovogodišnjeg takmičenja proglašeno  je   selo Stopanja  koje će našu opštinu predstavljati na regionalnom takmičenju u selu Bošnjane u opštini  Varvarin . Predstavnicima   mesne zajednice Stopanja , kao nagrade  uručena su priznanja  i vaučer u iznosu od 100 000 dinara. .

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi omogućio bolji uvid u potrebe posetilaca. Ako nastavite dalje da koristite naš sajt, smatraćemo da ste saglasni sa ovim. Prihvatam Detaljnije