Radio televizija Trstenik
Društvo

Akcija “ Kolačić humanosti “ za pomoć Ivanu

Na platou ispred robne kuće u organizaciji Jelene Stanojević i brojnih domaćica uz pomoć i podršku udruženja “Autogram”, održana je humanitarna prodajna akcija slatkiša pod nazivom “ Kolačić humanosti” za pomoć Ivanu Vukčeviću u lečenju karcinoma pankreasa. Da su Trsteničani ljudi velikog srca, pokazalo se  i ovom akcijom kojom je sakupljeno 181 500 dinara i 55 evra koje su naši sugrađani ostavljali u kutijama na štandu.

Organizovanjem prigodnog programa za građanstvo akciju su podržali Zorica Krunić glumica Trsteničkog pozorišta, folklorni ansambl Tradicija iz Trstenika , soliisti Milica Mladenović i Ljubica Stojanović kao i recitatori. Ovom prilikom obratila se Ivanova supruga Tanja , koja se u ime porodice i svoje lično ime zahvalila svima koji su pružili pomoć i u ovim teškim danima na bilo koji način bili uz  porodicu Vukčević .Akciju za pomoć Ivanu pokrenula je i organizacija Budi human, pa svi oni koji tokom akcije “ Kolačić humanosti “, nisu bili u prilici da pomognu , pomoć će moći da upute i SMS porukom 668 na 3030.

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi omogućio bolji uvid u potrebe posetilaca. Ako nastavite dalje da koristite naš sajt, smatraćemo da ste saglasni sa ovim. Prihvatam Detaljnije