Radio televizija Trstenik
Društvo

Kupališna sezona na gradskom bazenu u punom jeku

Gradski bazen u Trsteniku je tokom leta je centralno mesto okupljanja velikog broja naših sugrađana, koji spas od visokih temperatura i vrelih letnjih dana pronalaze na svom omiljenom mestu za odmor. Sportski centar tokom sezone u saradnji sa Zavodom za javno zdravlje kontroliše ispravnost kvaliteta vode, koja je na potrebnom nivou. Po rečima direktora Saše Krstića, brojni sadržaji za sve uzraste tokom leta privlače veliki broj posetilaca kako iz našeg grada tako i iz okolnih mesta.

Do kraja kupališne sezone koja zvanično traje do 1.septembra planirana su nekoliko noćnih kupanja u zavisnosti od temperatura, a u okviru tradicionalne manifestacije „Trstenik na Moravi“ u sredu 14.avgusta od 19 sati biće pdržana vodena noć u okviru koje će se organizovati brojna sportska takmičenja na bazenu, sa specijalnim gošćama članicama kluba sinhronog plivanja Sirene iz Niša.

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi omogućio bolji uvid u potrebe posetilaca. Ako nastavite dalje da koristite naš sajt, smatraćemo da ste saglasni sa ovim. Prihvatam Detaljnije