Radio televizija Trstenik
Sport

Renovirana kuglana u trsteničkoj hali sportova

Zahvaljujući značajnoj donaciji dobijenoj  od prijatelja  Kuglaškog  kluba  “Trstenik “ , u  želji da stvore bolje uslove za  svoj  rad , članovi  kluba ,vredno su radili na generalnom sređivanju prostora kuglane , koja se nalazi  u trsteničkoj  hali sportova .U  kuglani  su popravljne postojeće  staze ,  čunjevi ,okrečena je čitava  prostorija  , a takođe su izvršene popravke  na semaforima i elektronici .

Kuglaški  klub “ Trstenik “  trenutno ima 17 članova  , naši kuglaši poslednjih godina beleže izvanredne rezultate na  domaćoj  i međunarodnoj sceni . Trstenik ima čak  tri reprezentativke u ovom sportu, pa je izuzetno bitno dalje ulaganje  u kuglaški sport kod nas ,  istakla je Nada Sarić članica  veća  zadužena za sport  opštine Trstenik , prilikom obilaska kuglane .

Po rečima Ivana Trošića ,  predsednika kluba , sređivanjem prostora  stvoreni su  minimalni uslovi za treniranje, ali ne i za same takmičarske pripreme, sobzirom da kuglana ima samo dve staze .  Pripreme za takmičenje , obavljaće  se i dalje u susednim gradovima koji imaju  uslove za to , naveo je Trošić .

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi omogućio bolji uvid u potrebe posetilaca. Ako nastavite dalje da koristite naš sajt, smatraćemo da ste saglasni sa ovim. Prihvatam Detaljnije