Radio televizija Trstenik
Društvo

Ponovo uspostavljen saobraćaj preko mosta u Medveđi

Tokom vikenda izvođeni su radovi na asfaltiranju mosta na Mijajliovačkoj reci u Medvedji koji su bili neophodni za puštanje u saobraćaj putnog pravca koji prolazi kroz ovo naseljeno mesto. Most je zvanično pušten u saobraćaj na zadovoljstvo i meštana Medvedje i svih stanovnika ne samo naše opštine već i okolnih gradova, koji svakodnevno koriste ovu izuzetno prometnu saobraćajnicu.

Pored obimnih i kompleksnih radova na rekonstrukciji mosta izvršeno je kanalisanje Mijajlovačke reke koja je tokom junskih poplava svojim izlivanjem nanela ogromne štete meštanima Medveđe.

Ovo je svakako najveća investicija u naseljenom mestu Medveđa, ističe Ivica Risimić i naglašava da će se u narednom periodu izvoditi radovi na rekonstrukciji i nasipannju poljskih puteva u ovom selu, kao i na kompletnom uređenju spomen parka na samom ulasku u Medveđu.

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi omogućio bolji uvid u potrebe posetilaca. Ako nastavite dalje da koristite naš sajt, smatraćemo da ste saglasni sa ovim. Prihvatam Detaljnije