Radio televizija Trstenik
Sport

Održan memorijalni turnir „Divna Iričanin“ u odbojci

Odbojkaški klub Latice iz Medveđe u saradnji sa Odbojkaškim savezom Trstenik jedanaestu godinu za redom organizovali su memorijalni turnir u odbojci posvećen prerano preminuloj odbojkašici Divni Iričanin .  Na turniru su učestvovale četiri ekipe , odbokaškog kluba Trstenik, Kneginja Milica ,  kao i ekipa iz Stopanje i ekipa Divnini prijatelji . U ime domaćina turnira , svim gostima i takmičarima dobrodošlicu je poželela direktorka OŠ Ljubivoje Bajić iz Medveđe Vesna Staničić .

Divnina majka, Jasna Iričanin svih ovih godina pronalazi dovoljno snage da i sama bude deo turnira i učestvuje organizaciji ,jer kako sama ističe najlepše  je što sećanje na Divnu obeležavaju mladi ljudi koji se bave sportom.  Pored takmičarskog dela ,turnir je bio prilika i za dodelu zavalnica i diploma svima koji  su do sada  učestvovali i brinuli da turnir traje .

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi omogućio bolji uvid u potrebe posetilaca. Ako nastavite dalje da koristite naš sajt, smatraćemo da ste saglasni sa ovim. Prihvatam Detaljnije