Radio televizija Trstenik
Društvo

Predškolci u poseti predsedniku opštine i skupštine opštine Trstenik

Mališani Predškolske ustanove “ Biseri  “ , koji se ove godine pripremaju za polazak u prvi razred , u pratnji svojih vaspitačica, posetili su zgradu opštine gde su ih primili predsednik opštine  Trstenik  Aleksandar  Ćiric  i  predsednik SO Gerasim Atanasković .

 Upoznavanje sa radom lokalne samouprave jedna od tradicionalnih  aktivnosti  koju predškoska ustanova  “ Biseri “ u  Trsteniku sprovodi u okviru obeležavanja Dečije nedelje.

Radoznalosti nije nedostajalo , pa su mališani predsedniku postavili brojna pitanja i s pažnjom slušali odgovore.  Mali predškolci su ovom prilikom predsedniku poklonili sliku i rad koji su zajednički  naslikali ,koja će od sada krasiti predsednički kabinet .Nakon ove posete mališani su obišli i većnicu Narodnog univerziteta , gde se održavaju skupštinska zasedanja  i donose važne odluke za grad . Predsednik SO Gerasim Atanasković  u ovom druženju  prepustio je rad skupštine najmlađim sugrađanima , a tokom ove pomalo neobične  sednice predloženi su i neki vrlo zanimljivi  projekti .

 Sednica  je protekla u dobrom raspoloženju  , a najmladji  su dobili obećanja od predstavnika lokalne vlasti  da će neki od njihovih predloga ući u razmatranje i vrlo brzo biti ispunjeni.

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi omogućio bolji uvid u potrebe posetilaca. Ako nastavite dalje da koristite naš sajt, smatraćemo da ste saglasni sa ovim. Prihvatam Detaljnije