Radio televizija Trstenik
Društvo

Uručena priznanja najuspešnijim sudovima u Srbiji

Na početku svečanosti koja je održana u kristalnoja hali hotela “Cepter“ u Vrnjačkoj Banji prisutnima se obratio v.f. predsednika Vrhovnog kasacionog suda Dragomir Milojević, koji je istakao da nagrađivanje sudova podstiče ostvarivanje najboljih rezultata u radu.

Nagrade su dodeljene u dve kategorije “Povećanje broja rešenih starih predmeta u sudu u odnosu na isti period prethodne godine“ i “Povećanje broja ukupno rešenih predmeta u sudu u odnosu na isti period prethodne godine“. Osnovni sud iz Kruševca je među najuspešnijima u Srbiji i dobitnik je tri priznanja, što po rečima predsednika ovog suda Slobodana Ivanovića, pokazuje veliku efikasnost u radu ovog suda koji se ogleda u smanjenju broja rešenih predmeta u poslednje 3 godine.

Višedonatorski poverenički fond kojim upravlja Svetska banka, je omogućio sredstva za nabavku konkretnih dobara za svaki  nagrađeni  sud, izradu plaketa  i  priznanja  i  svečanost  dodele nagrada  i priznanja sudovima.

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi omogućio bolji uvid u potrebe posetilaca. Ako nastavite dalje da koristite naš sajt, smatraćemo da ste saglasni sa ovim. Prihvatam Detaljnije