Radio televizija Trstenik
Društvo

Svečana akademija

Na početku svečane akademije  povodom 15.oktobra Dana opštine Trstenik brojne goste i građane Trstenika pozdravio je predsednik SO Trstenik Gerasim Atanasković, ističući ovaj dan kao značajan istorijski datum za našu opštinu.

Predsednik Opštine Trstenik Aleksandar Ćirić istakao je značajnu saradnju sa Vladom republike Srbije i resornim ministarstvima, koja se ogleda u pomoći za realizaciju važnih projekata na području opštine.

Zahvalnice Opštine Trstenik pojedincima, ustanovama i organizacijama uručili su predsednik SO Trstenik Gerasim Atanasković i zamenik predsednika Opštine Ljubiša Marković. Oktobarsku nagradu Stefanu Uniću, posebnu zahvalnicu Draganu Stevanoviću, državnom sekretaru u Ministarstvu priuvredu i priznanje Bratislavu Gašiću za zaslužnog građanina Opštine Trstenik uručio je predsednik Opštine Trstenik Aleksandar Ćirić.

Svečanosti je prisustvovala i narodnba poslanica Milena Turk, koja je u prethodnom periodu bila važna spona između republičkih instituscija i Opštine Trstenik.

U programu svečane akademije učestvovali su članovi hora Gimnazije Vuk Karadžić, Osnovne muzičke škole Kornelije Stanković, kao i glumci trsteničkog pozorišta, a ovom prilikom  prikazan je dokumentarni film u produkciji RTV Trstenik.

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi omogućio bolji uvid u potrebe posetilaca. Ako nastavite dalje da koristite naš sajt, smatraćemo da ste saglasni sa ovim. Prihvatam Detaljnije