Radio televizija Trstenik
Društvo

Održana svečana akademija povodom Dana Opštine Trstenik

Na početku svečane akademije  povodom 15.oktobra Dana opštine Trstenik brojne goste i građane Trstenika pozdravio je predsednik Skupštine Opštine Trstenik Gerasim Atanasković, ističući ovaj dan kao značajan istorijski datum za našu opštinu.

Predsednik Opštine Trstenik Aleksandar Ćirić istakao je značajnu saradnju sa Vladom republike Srbije i resornim ministarstvima, koja se ogleda u pomoći za realizaciju važnih projekata na području opštine.

Zahvalnice Opštine Trstenik pojedincima, ustanovama i organizacijama uručili su predsednik Skupštine Opštine Trstenik Gerasim Atanasković i zamenik predsednika Opštine Ljubiša Marković. Oktobarsku nagradu Stefanu Uniću, posebnu zahvalnicu Draganu Stevanoviću, državnom sekretaru u Ministarstvu priuvredu i priznanje Bratislavu Gašiću za zaslužnog građanina Opštine Trstenik uručio je predsednik Opštine Trstenik Aleksandar Ćirić. Ovom prilikom u celosti je pročitano pismo Bratislava Gašića u kome je izrazio zahvalnost zbog nagrade i čestitao svim građanima Dan opštine, koji zbog poslovnih obaveza nije mogao da prisustvuje svečanosti.

Svečanosti je prisustvovala i narodna poslanica Milena Turk, koja je u prethodnom periodu bila važna spona između republičkih instituscija i Opštine Trstenik.

U programu svečane akademije učestvovali su članovi hora Gimnazije “Vuk Karadžić”, Osnovne muzičke škole “Kornelije Stanković”, kao i glumci trsteničkog pozorišta, a ovom prilikom  prikazan je dokumentarni film u produkciji RTV Trstenik.

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi omogućio bolji uvid u potrebe posetilaca. Ako nastavite dalje da koristite naš sajt, smatraćemo da ste saglasni sa ovim. Prihvatam Detaljnije