Radio televizija Trstenik
Društvo

Tribina“Stop nasilju nad ženama“

Povodom 25. Novembra dana borbe protiv nasilja nad ženama, u Većnici Narodnog univerziteta održana je tribina na temu ‘’Stop nasilju nad ženama’’. Tribinu je organizovala komisija za rodnu ravnopravnost uz podršku opštine Trstenik, Centra za socijalni rad i Doma zdravlja.

 U pozdravnom govoru učesnicima tribine, predsednik opštine Aleksandar Ćirić, istakao je veliku podršku koju opština Trstenik daje u bori protiv nasilja nad ženama. Na tribini je govorila i narodna poslanica Milena Turk.

Na tribini su govorili Jelena Vukčević iz komisije za rodnu ravnopravnost, doktor Branislav Uštević i socijalni radnik, Sandra  Antić, koji su veoma upućeni u ovu temu po prirodi posla koji obavljaju.

Tribina je bila veoma uspešna  i puna novih informacija za brojne prisutne, medju kojima su prednjačile žene. U znak podrške borbi protiv nasilja nad ženama  institucije  su osvetljene naranžastim svetlima jer je naranžasta boja simbol ove borbe.

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi omogućio bolji uvid u potrebe posetilaca. Ako nastavite dalje da koristite naš sajt, smatraćemo da ste saglasni sa ovim. Prihvatam Detaljnije