Radio televizija Trstenik
Obrazovanje

Deca iz Vrtića na ekološkoj izložbi

U Likovnom salonu otvorena je izložba “KARAVAN ZA KLIMU” Osnovne Škole “Rade Dodić” iz Milutovca. Izložbu, koja za cilj ima podizanje ekološke svesti, medju prvima posetili su mališani PU “Biseri”.

„Karavan za klimu“ je izložba koja ukazuje na značajne klimatske promene, i načine zaštite životne sredine. Posebno je važno da i niži uzrasti čuju nešto o toj temi, i upoznaju se sa problemima u kojima se naša planeta sada nalazi, kako bi od najranijeg uzrasta usvojili ispravne navike u ponašanju prema životnoj sredini. Jedna grupa petogodišnjaka iz PU “Biseri”  pomno je pratila zanimljive stvari koje su im predočene.

izložba “Karavan za klimu” ima za cilj podizanje ekološke svesti, u narednih nedelju dana biće dostupna za javnost.  Posebno je poželjno da i stari i mladi posete ovaj dogadjaj i edukuju se o temi koja je od izuzetne vaznosti za opstanak planete Zemlje  .

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi omogućio bolji uvid u potrebe posetilaca. Ako nastavite dalje da koristite naš sajt, smatraćemo da ste saglasni sa ovim. Prihvatam Detaljnije