Radio televizija Trstenik
Ekonomija

Prva godišnja skupština rasadničara Srbije u Velikoj Drenovi

Prva redovna godišnja skupština Udruženja rasadničara Srbije , sa sedištem u Trsteniku, održana je u Domu kulture u Velikoj Drenovi. Ovoj skupštini prisustvovali su brojni rasadničari našeg , ali i susednih krajeva , kao i predstavnici  lokalne samouprave . Predsednik opštine Trstenik Aleksandar Ćirić istakao je da će lokalna samouprava  nastaviti da pomaže rad udruženja i svih onih koji se bave rasadničarskom proizvodnjom .

Prisutnima se tokom skupštine obratio i predsednik skupštine Trstenik Gerasim Atanasković ukazujući  na značaj  udruživanja , sa prioritetnim ciljem unapređivanja proizvodnje i poslovanja u ovoj oblasti, kao i ostvarivanja zajedničkih interesa.

Predsednik Udruženja rasadničara, vlasnik preduzeća „Grof “ iz Milutovca, Milorad Pantić, apostrofirao je  da je prethodne godine  mnogo toga urađeno što  je plan i za naredni period.

Nakon skupštine rasadničari su imali priliku da postave pitanja iz ove oblasti ,a za sve prisutne održan je i kraći kulturnoumetnički program .

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi omogućio bolji uvid u potrebe posetilaca. Ako nastavite dalje da koristite naš sajt, smatraćemo da ste saglasni sa ovim. Prihvatam Detaljnije