Radio televizija Trstenik
Obrazovanje

Predškolska ustanova spremna za povratak dece

Vrtići će uskoro morati da se otvore zbog roditelja koji nemaju kuda sa decom , kada počnu da rade. Predškolska ustanova “ Biseri“ već je od početka ove epidemije našla način da dodje do svojih mališana, tako da rad nije ni prekidan, samo je prilagodjen novonastaloj situaciji.

Predškolska ustanova “Biseri“ sprema je da otvori svoja vrata i počne rad po grupama , kada to  bude preporučeno od nadležnih službi.  Dok traje vanredna situacija rad je prilagodjen mogućnostima rada od kuće, u čemu je pokazano mnogo kreativnosti.

Iako su objekti prazni vrtić je organizovao rad vaspitača i stručnih saradnika od kuće, preko viber grupa. Vaspitači su u stalnom kontaktu sa vaspitačima ali i sa rukovodstvom vrtića i stručnim sardanicima Kako je sve to lepo funkionisalo može se videti i na sajtu koji je ovim povodom osnovan, na kome se mogu videti  izložbe dečjih radova.

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi omogućio bolji uvid u potrebe posetilaca. Ako nastavite dalje da koristite naš sajt, smatraćemo da ste saglasni sa ovim. Prihvatam Detaljnije