Radio televizija Trstenik
Sport

Ministar, Vanja Udovičić, obišao renoviranu Halu sportova

  Ministar Udovič posetio renoviranu Halu sportova u Trsteniku

Ministar omladine i sporta,Vanja Udovičić , obišao je rekonstruisanu halu u Sportskom centru Trstenik, gde su završeni radovi na sanaciji krova i poda, što je finansiralo Ministarstvo sredstvima iz IPA projekta 2015, a za šta je izdvojeno 53.395 evra.

U hali su, osim rekonstrukcije krova i promene parketa, promenjene i stolice, što je finansirala opština Trstenik, koja je obezbedila i krečenje.

– Ono što smo obećali pre godinu dana to smo i ispunili, nalazimo se u rekonstruisanoj sportskoj hali koja danas može da parira mnogim halama širom Srbije i koja sada može da ugosti značajnija takmičenja i značajnije pripreme naših najboljih sportista – kazao je Udovičić.

Dodao je da sada ta hala može da bude i turistički centar kada je reč o sportskom turizmu i ugosti sportiste iz drugih zemalja ili okolnih zemalja koje se graniče sa Srbijom.

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi omogućio bolji uvid u potrebe posetilaca. Ako nastavite dalje da koristite naš sajt, smatraćemo da ste saglasni sa ovim. Prihvatam Detaljnije