Radio televizija Trstenik
Ekonomija

Raspisan opštinski konkurs za podsticaje u poljoprivredi

Na osnovu Odluke SO Trstenik o usvajanju Programa podrške za sprovodjenje poljoprivredne polirtike ipolitike ruralnog razvoja za 2020.godinu 11.juna je raspisan Konkurs za ostvarivanje prava na korišćenje prava na korišćenje sredstava iz budžeta opštine Trstenik za davanje podsticaja u poljoprivrednoj proizvodnji za 2020 godinu na području opštine Trstenik.

Na konkursu mogu da učestvuju registrovana poljoprivredna gazdinstva -fizička lica, uključujući i preduzetnike i pravna lica. Konkurs je otvoren do utroška sredstava a najkasnije do 15.11.202. Prijave sa pratećom dokumentacijom se mogu dostaviti lično u Uslužnom centru opštine , kancelarija br 6, li poštom na adresu Opštinska uprava Trstenik-Komisija za implementaciju programa 37240 Trstenik, Kneginje MIlice br 5.

Za sve informacije po ovom konkursu možete se obratiti Službi za poljoprivredu svakog radnog dana od 07-15 časova lično u kancelariji br.3 Opštinske uprave Trstenik ili na telefon 037 202- 913 .

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi omogućio bolji uvid u potrebe posetilaca. Ako nastavite dalje da koristite naš sajt, smatraćemo da ste saglasni sa ovim. Prihvatam Detaljnije