Radio televizija Trstenik
Obrazovanje

Mali maturanti ipak svečano obeležili svoj dan

Da na proslavi završetka osnovnog školovanja zablistaju, potrudile su se devojčice sa prelepim haljinama I na visokim potpeticama, ali i njihovi pratioci decaci sa leptir-mašnama i kravatama.

Ponosni roditelji fotografisali su maturante u dvorištu škole, a dečaci su svojim pratiljama poklanjali cveće dok su ruku pod ruku odlazili da proslave svoj uspeh. Ljiljana Đonic, direktorka Osnovne škole“Živadin Apostolović, kazala je da je ovo posebna generacija. Bilo je zaista dobrih učenika, a dokaz za to su i najbolji rezultati u eksternom vrednovanju, iz srpskog i matematike.

Za učenika generacije nastavničko veće je izabralo Đorđa Stefanovića, ponosa ove škole i generacije koji joj je doneo brojne nagrade sa raznih takmičenja.

Posle druženja u dvorištu skole, zajedničkog fotografisanja u centru grada, mali maturanti su prošetali do restorana Klub gde su proslavili najlepse vece na kome su u istom sastavu poslednji put bili zajedno.

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi omogućio bolji uvid u potrebe posetilaca. Ako nastavite dalje da koristite naš sajt, smatraćemo da ste saglasni sa ovim. Prihvatam Detaljnije