Radio televizija Trstenik
Društvo

Radoš Bajić poklonio automobil medicinarima iz svog sela

U vremenu kada smo suočeni sa teškim posledicama pandemije Covid 19 solidarnost nam je prekopotrebna. Naš proslavljeni glumac, scenarista i reditelj Radoš Bajić je Domu zdravlja Trstenik za potrebe terenske službe Zdravstvene stanice sela Medveđa kod Trstenika – poklonio automobil.

Na prigodnoj svečanosti u prisustvu meštana rodnog sela, lekara, medicinskog osoblja i zvaničnika opštine Trstenik, nakon predaje ključeva direktoru Doma zdravlja dr Radovanu Popoviću, u prisustvu predsednika Opštine Trstenik Aleksandra Ćirića – Radoš je uputio sledeću poruku:

https://youtu.be/2vrKqG65LV4

– Moja porodica i svi mi u našoj producentskoj kuću „Contrast studios“ nismo se dvoumili da damo svoj skromni doprinos velikim naporima koje ulažu zdravstveni radnici, lekari, medicinske sestre i pomoćno osoblje u ogromnoj i iscrpljujućoj borbi protiv pošasti koja je zadesila ceo svet, našu zemlju, naše gradove i sela, poznanike prijatelje i naš narod u celini. Ako automobil koji smo poklonili pomogne lekarima da na terenu spasu makar jedan ljudski život – mi ćemo biti srećni i ispunjeni uzvišenim osećanjem da smo učinili nešto plemenito, humano i dobro. Što je u teškim trenucima u kojima se danas Srbija nalazi – dužnost svakog čoveka.

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi omogućio bolji uvid u potrebe posetilaca. Ako nastavite dalje da koristite naš sajt, smatraćemo da ste saglasni sa ovim. Prihvatam Detaljnije