Radio televizija Trstenik
Ekonomija

Obuka za žene na selu

U cilju poboljšanjanja položaja žena na selu , Udruženje „Snaga prijateljstva“ – Amity, u saradnji sa Ženskom inicijativom iz Trstenika realizuje obuku za žene iz Trsteničkih sela . Obuka se sprovodi kroz više radionica na kojima se govori o različitim problemima vezanim za život žene na selu , a jedna od tih  radionica održana je u prostoru Likovnog salona u Trsteniku .  Predavači na ovoj obuci  bile  su gospođa Nadežda Satarić, socijalna radnica iz Amity-a i gospođa Ljiljana Petrović, pravnica iz Udruženja „Laris“ iz Čačka.

 Teme obuke koja je održana u Trsteniku bile su u  kojoj meri žene iz seoskih sredina poznaju i koriste socijalna i ekonomska prava i kako unaprediti njihovu primenu. Predavači na ovoj obuci  gospođa gospođa Ljiljana Petrović, pravnica iz Udruženja „Laris“ iz Čačka i gospođa  Nadežda Satarić, socijalna radnica iz udruženja Amity.

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi omogućio bolji uvid u potrebe posetilaca. Ako nastavite dalje da koristite naš sajt, smatraćemo da ste saglasni sa ovim. Prihvatam Detaljnije