Radio televizija Trstenik
Društvo Sport

Prijem za Milenka Sebića

Predsednica  Opštine Trstenik  Milena Turk sa saradnicima priredila  je  prijem za državnog reprezentativca u streljaštvu Milenka Sebića koji je nedavno u Berlinu oborio državni i lični rekord.

-U poslednjoj deceniji  našu opštinu i svoju zemlju na svim takmičenjima van njenih granica na najbolji mogući način reprezentuje Milenko Sebić, reprezentativac Srbije u streljaštvu koji je nedavno u Berlinu oborio državni rekord i time nagovestio blistavu sezonu .

 Ina;e Milenko Sebić, streljaštvom je počeo da se bavi na trsteničkom strelištu i   danas rado dolazi u mesto odakle je ponikao .

– Trstenik je grad u kom sam ponikao i, uz svog oca, počeo da se bavim streljaštvom. Izuzetno mi je drago što mi je moj grad uvek  odaje  priznanje nakon odredjenih uspeha  što dokazuje i današnji prijem  .

 Predsednica  Opštine , Milena Turk , zajedno sa svojim saradnicima ,zamenikom,  Dejanom Rakovcem i pomoćnikom Nenadom Smiljkovićem  na svečanom prijemu   koji je priredjen  u  zgradi opštine  Trstenik , izrazila je veliko  zadovoljstvo što naš grad  ima ovakvog sportistu i da je dalja obaveza lokalne samouprave ulaganje u sport i klubove .

– Trstenik ima vrhunske sportiste, a Milenko Sebić je zaista ponos Trstenika. On je i primer da gradovi i država moraju više ulagati u sportiste koji postižu izuzetne rezultate.

  Tokom prijema predsednica je našem reprezentativcu poželela nastavak ovako blistave karijere , a ovom prilikom uručeni su mu i simbolični pokloni . 

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi omogućio bolji uvid u potrebe posetilaca. Ako nastavite dalje da koristite naš sajt, smatraćemo da ste saglasni sa ovim. Prihvatam Detaljnije