Radio televizija Trstenik
Društvo

Održana sednica SO Trstenik

Drugoj redovnoj sednici Skupštine opštine Trstenik presedavao je Gerasim Atanasković.Na ovoj sednici potvrđeni su mandati odbornicima SO Trstenik, a takođe usvojena su rešenja o stalnim i posebnim radnim telima Skupštine opštine Trstenik.Od najvažanih tačaka izabran je član Opštinskog veća za kulturu i obrazovanje, a usvojen je predlog odluke o završnom računu budžeta Opštine Trstenika za 2019.godinu kao i izveštaj o izvršenju budžeta za prvih 6 meseci ove godine.

Od ostalih značajnih tačaka usvojen predlog odluke o institucionalnoj podršci JKSP Komstan o realizaciji programa vodosnabdevanja i prerade otpadnih voda u opštinama srednje veličine u Srbiji program 6 i predlog rešenja o davanju saglasnosti na odluku JKSP Komstan o raspodeli dobiti za 2019.godinu. Takođe, usvojen je i predlog odluke o drugoj izmeni i dopuni odluke o opštinskoj upravi opštine Trstenik, predlog odluke o organizaciji i funkcionisanju civilne zaštite na teritoriji Opštine trstenik, zatim razmatranje izveštaja o pripremljenosti sistema odbrane od grada sa sezonu 2020 na teritoriji radarskog centra Kruševac, kao i rešenje o imenovanju predsednika i članova UO Fonda za mlade talente.

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi omogućio bolji uvid u potrebe posetilaca. Ako nastavite dalje da koristite naš sajt, smatraćemo da ste saglasni sa ovim. Prihvatam Detaljnije