Radio televizija Trstenik
Društvo

Predsednik Sportskog saveza Srbije Davor Štefanek posetio Opštinu Trstenik

Nekadašnji svetski i olimpijski šampion u rvanju, danas predsednik Sportskog saveza Srbije Davor Štefanek i generalni sekretar Goran Marinković posetili su opštinu Trstenik. Najpre su posetili FK Trstenik koji obeležava 100 godina postojanja. Dočekali su ih predsednik kluba Srđan Marjanovic, potpresednik kluba Danijel Stevanović, a događaju je prisustvovao i predsednik Fudbalskog Saveza Rasinskog okruga Vladan Gašić. Štefaneku i Marinkoviću su uručeni i dresovi sa simboličnim brojem 100. Tom prilikom Štefanek je dodelio lopte najmlađoj selekciji i izveo početni udarac na utakmici Srpske lige Trstenik – Radan.

https://www.youtube.com/watch?v=dxEEGwMvQOc&feature=youtu.be

Zatim je Predsednica opštine Trstenik Milena Turk ugostila je čelnike Sportskog saveza Srbije na sastanku sa pomoćnikom Nenadom Smiljkovićem, predsednikom Sportskog saveza opštine
Trstenik Vladimir Savicem i potpresednikom Sportskog saveza Trstenik Sašom Milićem. Tom prilikom je Davor Stefanek darovao komplete lopti za osnovne škole u Trsteniku. 

Predsednica Opštine Trstenik Milena Turk naglasila je da je lokalna samouprava spremna da sasluša njihove potrebe i finansijski podrži zahteve klubova.

Pomoćnik predsednice Opštine Nenad Smiljkovic zahvalaio se Davoru Stefaneku na poseti i poklonima i izrazio uverenje da je ovo samo pocetak jedne kvalitetne i plodonosne saradnje sa Sportskim savezom Srbije.

Na kraju radne posete rukovodstvo lokalne samouprave uručilo je poklone Štefaneku i Marinkoviću sa zeljom da uspešna saradnja traje dugi niz godina.

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi omogućio bolji uvid u potrebe posetilaca. Ako nastavite dalje da koristite naš sajt, smatraćemo da ste saglasni sa ovim. Prihvatam Detaljnije