Radio televizija Trstenik
Obrazovanje

Na nagradnom tematu dvoje učenika iz Velike Drenove osvojili prestižne negrade

Učenici Osnovne škole „Dobrica Ćosić“ Simeon Radić, i Dunja Marinković učestvovali su na republičkom literarnom konkursu, na temu „Zašto volim Srbiju“ i osvojili prestižne nagrade. Njihov mentor je učiteljica Sladjana Bačanin Kostić, rukovodilac  Dečijeg  saveza.

Medju mnogobrojnim ucenicima, dvoje učenika iz Osnovne skole u Velikoj Drenovi osvetlalo je obraz opštine Trstenik. Simeon Radić, učenik prvog razreda i Dunja Marinković učenica 6. razreda OŠ Dobrica Ćosić učestvovali su na literarnom konkursu organizovanom u okviru Republičkog  Dečijeg saveza, na temu „Zasto volim Srbiju“ , i osvojili prestižne nagrade. Sladjana Bačanin Kostić, profesor razredne nastave, rukovodilac Dečijeg saveza u ovoj školi, bila je mentor ovim učenicima.

Oni su dobili lepe i vredne nagrade za svoj trud i rad, a mi smo dobili priliku da se ponosimo ovdasnjom vrednom i pametnom decom, koja ime svoje škole i opštine promovišu na najlepši mogući način. Izuzetno zanimljiv dečak, Simeon Radić je tek pošao u prvi razred,a odlično čita i piše maštovite sastave,  a genijalna Dunja Marinković, već u šestom razredu osnovne škole, zna da zeli da postane hirurg jednom  kada odraste.

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi omogućio bolji uvid u potrebe posetilaca. Ako nastavite dalje da koristite naš sajt, smatraćemo da ste saglasni sa ovim. Prihvatam Detaljnije