Radio televizija Trstenik
Društvo

Proslavljen Dan opštine

Svečana akademija povodom 15.oktobra Dana opštine Trstenik održana je u Sali Dom kulture. Svečana akademija je počela himnom  Srbije i  pozdravnom rečju   predsednika Skupštine Opštine Trstenik Gerasima Atanaskovića, koji je istakao  značaj ovog  istorijskog datuma.

Predsednica Opštine Trstenik, Milena Turk, podsetila je na okolnosti u kojima proslavljamo ovaj dan.

Povodom dana opštine Trstenik  predsednica opštine Milena Turk Trstenik uručila je priznanje  zaslužnog građanina Opštine Trstenik  i Ljubostinjsku rozetu, ministru poljoprivrede Branislavu Nedimoviću, za izuzetan doprinos u razvoju poljoprivrede opštine Trstenik.  

Povodom Dana opštine uručene su Zahvalnice Opštine Trstenik pojedincima, ustanovama i organizacijama. Zahvalnice su uručili zamenik predsednika Opštine,  Dejan Rakovac  i predsednik Skupštine Opštine Trstenik, Gerasim Atanasković . Najveće priznanje Oktobarska nagrada opštine Trstenik i Jefimijin vez pripalo je Milošu Petrašinoviću, studentu Fakulteta za fiziku, Univerziteta u Beogradu koji je izuzetnim rezultatima na medjunarodnim takmičenjima, proneo ugled naše zemlje i opštine Trstenik.

U programu svečane akademije učestvovali su učenici i profesori Osnovne muzičke škole “Kornelije Stanković”, kao i glumci trsteničkog pozorišta, a ovom prilikom  prikazan je dokumentarni film  ‘’Temelji za sigurnu budućnost’’ u produkciji RTV Trstenik.

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi omogućio bolji uvid u potrebe posetilaca. Ako nastavite dalje da koristite naš sajt, smatraćemo da ste saglasni sa ovim. Prihvatam Detaljnije