Radio televizija Trstenik
Društvo

Humanitarni bazar za Minju, Aniku i Olivera

Trstenik će tokom  naredne subote organizovati manifestaciju humanitarnog karaktera sa koje će sav prihod biti uplaćen za lečenje Anike Manić, Olivera Pal Gajodija i Minje Matić. Novac za lečenje mališana prikuplja se preko humanitarne fondacije “ Budi human  “,a humanitarni bazar u Trsteniku  mali je doprinos  koji  je inicirala naša  sugrađanke Snežane  Lazarević .

Manifestacija “ Humanitarni bazar “ biće održana  na dve lokacije u Trsteniku u subotu  28. novembra od 8 do 14 sati .Zamišljen je bogat program , a akciji su se priključile žene koje se bave izradom različitih proizvoda .

Podesetimo, dvogodišnja Anika Manić, kao i jednoipogodišnji Oliver Pal Gajodija i Minja Matić boluju od  od smrtonosne neuromišićne bolesti – spinalna mišićna atrofija, tip 1. i potrebna su im sredstva za lečenje u inostranstvu. Pomoć za njihovo lečenje možete uputiti i putem SMS-a – za Aniku 858, za Minju 845 i za Olivera porukau 848 na broj 3030.

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi omogućio bolji uvid u potrebe posetilaca. Ako nastavite dalje da koristite naš sajt, smatraćemo da ste saglasni sa ovim. Prihvatam Detaljnije