Radio televizija Trstenik
Ekonomija

Za ugostitelje malo posla u vreme epidemije

Epidemija Kovida 19 osim što je ugrozila zdravlje stanovništva, posebno je ugrozila neke grane delatnosti i do skoro tražena zanimanja dovela u nezavidan položaj, kao što su ugostitelji .

Ograničenja koja su  doneta da bi se sprečilo širenje bolesti , ugrozila su  njihovo poslovanje. Nema izlazaka u restoran na večeru, nema proslava  rodjendana, krštenja, slava. Kako opstaju vlasnici kafana i restorana , kada nema gostiju,  pitanje je koje se nameće . Odgovor smo potražili u renomiranom trsteničkom restoranu “Lotos“.

Pored  vasnika restoran i kafana, za niz zanimanja koja su uslužna ili prateća delatnost u turizmu i ugostiteljstvu  kao što su konobari, muzičari, fotografi nema posla pa samim tim ni prihoda.

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi omogućio bolji uvid u potrebe posetilaca. Ako nastavite dalje da koristite naš sajt, smatraćemo da ste saglasni sa ovim. Prihvatam Detaljnije