Radio televizija Trstenik
Kultura

Novogodišnje književno veče

Narodna biblioteka Jefimija i Književni klub ‘’Moravski tokovi’’, već tradicionalno organizuju književno veče, povodom Srpske Nove godine. U prisustvu članova, razgovarano je o izdavaštvu u protekloj godini i čitani stihovi. Predsednik Književnog kluba“ Moravski tokovi“, Miodrag Sava Radivojević , je podsetio da ovaj klub postiji već punih 6 decenija i jedan je od najstarijih u Srbiji,  a pored toga u poslednje 3 godine izdato je veći broj naslova.Narodna biblioteka “Jefimija“ je uprkos teškoj godini za sve nas uspela da objavi značajan broj vrednih i kvalitetnih naslova, naglasio je direktor ove ustanove, Veroljub Vukasinović.

a

Po tradiciji, zajedničkim čitanjem ispraćena je jedna sadržajna i uspešna godinu, uz želju da 2021. godina bude još sadržajnija i uspešnija. Novogodišnje književno veče za razliku od prethodnih godina održano je bez prisustva publike uz poštovanje svih preporučenih preventivnih  mera.

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi omogućio bolji uvid u potrebe posetilaca. Ako nastavite dalje da koristite naš sajt, smatraćemo da ste saglasni sa ovim. Prihvatam Detaljnije