Radio televizija Trstenik
Zdravlje

Nedeljom bez vakcinacije građana

Interesovanje građana opštine Trstenik za vakcinaciju protiv Kovida-19 je ogromno, o čemu govori podatak da je u proteklih nedelju dana kineskom vakcinom ,,Sinofarm“ vakcinisano čak 2582 građana .Punktovi u Likovnom salonu nastaviće da rade svakog radnog dana i subotom od 8 do 15 sati , dok se nedeljom vakcinacija neće vršiti .

Na svim punktovima za vakcinaciju moći će da se vakcinišu isključivo građani koji su dobili poziv od elektronske uprave sa terminom vakcinacije , osim građana koji su stariji od 65 godina koji će moći kao i do sada da prime vakcinu iako se nisu prijavili preko e-Uprave ili kol centra.

Svi stanovnici opštine Trstenik mogu se dobrovoljno prijaviti za vakcenaciju preko portala e- Uprave . Ukoliko iz bilo kojeg razloga nisu u mogućnosti da prijavu ostvare samostalno preko portala e- Uprave , našim građanima su  na raspolaganju operateri opštinskog kol centra .

Direktan kontakt sa kol centrom građani mogu ostvariti svakog radnog dana od 7 do 15 sati putem telefonskog broja 064 -861349

Kako bi se rasteretila jedna linija zbog ogromnog broja zainteresovanih građana aktiviran je i drugi kol centar za prijavu građana za vakcinaciju , a radiće od  8 do 15 sati svakog radnog dana na broju 064-8719671.

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi omogućio bolji uvid u potrebe posetilaca. Ako nastavite dalje da koristite naš sajt, smatraćemo da ste saglasni sa ovim. Prihvatam Detaljnije