Radio televizija Trstenik
Sport

Humanitarna akcija Košarkaškog kluba „Oldtajmeri“ iz Trstenika

Kosarkaski klub „Oldtajmeri“, zvanicno je registrovan pre tri godine, a sa druzenjem i aktivnim igranujem kosarke preko dve decenije. Grupa entuzijasta i zaljubljenika u magicnu igru pod obrucima pored omasovljenja kluba, uspostavila je kontakt i napravila sjajnu saradnju sa kolegama iz Nisa, Beograda i Niksica i vec odigrala znacajan broj utakmica. Nedavno je promovisan humanitarni kalendar u izdanju ovog kluba, a sama ideja je naisla na jako pozitivan odjek ne samo u nasem gradu, vec i sirom Srbije i van njenih granica.

KK Oldtajmeri humanitarna akcija

Pored stalnog druzenja i igranja kosarake clanovi ovog kluba nastupali su dva puta na medjunarodnom turniru veterana na Zlatiboru koji je ove godine odlozen zbog pandemije virusa kovid 19 i po recima dr Dragana Blagojevica, jednog od osnivaca kluba rezultati su bili na zavidnom nivou.

Nedavno je na inuicijativu KK „Oldtajmeri“ oformljen Kosarkaski savez opstine Trstenik ciji ce glavni zadatak biti omosavoljenje kosarkaskog sporta na celoj teritoriji Opstine Trstenik, istice Milomir Trosic.

Sav prihod od prodaje humanitarnog kalendara clanovi KK „Oldtajmeri“ uplatice na tekuci racun udruzenja za pomoc deci oboleloj od raka. Kako isticu veterani kosarke i istinski zaljubljenici u ovaj sport ovakve i slicne akcije bice nastavljene i u narednom periodu.

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi omogućio bolji uvid u potrebe posetilaca. Ako nastavite dalje da koristite naš sajt, smatraćemo da ste saglasni sa ovim. Prihvatam Detaljnije