Radio televizija Trstenik
Ekonomija

Održana peta konferencija ženskog preduzetništva

U Novom Sadu je održana peta  Medjunarodna konferencija žena preduzetnica u organizaciji Udruženja “Biznis na štiklama“. Konferenciju je otvorila Andjelka Atanasković, ministarka privrede.

U radu konferencije, pored žena preduzetnica iz Srbije  učestvovale su žene iz regiona, iz Slovenije, Hrvatske, Bosne , sa Kosova i Metohije.“ Biznis na štiklama“ pet godina na ovaj način promoviše žene preduzetnice.

Konferenciji je prisutvovala i delegacija Regionalne privredne komore Kruševac, kao i Udruženje“ Ženska inicijativa“ iz Trstenika.

Konferencija je bila izuzetno organizovana sa velikim brojem predavača, na temu marketinga , poslovnog planiranja i podrške ženama. Nastupila je i Anita Mažar Jelisavac , pobednica konferencije 2020  godine. Kao prateće manifestacije odražana je izložba ženskog preduzetništva a na kraju konferencije i promocija knjiga novinara i književnika Vanje Bulića.

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi omogućio bolji uvid u potrebe posetilaca. Ako nastavite dalje da koristite naš sajt, smatraćemo da ste saglasni sa ovim. Prihvatam Detaljnije