Radio televizija Trstenik
Društvo

NOV PARKING U PEJOVCU

U okviru letnje gradjevinske sezone u MZ Trstenik 2 , nedavno je uradjen nov parking u ulici Živadina Trifunovića. Predstavnici lokalne samouprave i MZ su se uverili u kvalitet realizovanog projekta i razgovarali o daljim planovima za poboljšanje uslova života građana u ovom naselju .

„Kroz program rekonstrukcije javnih puteva i ulica, ukupne vrednosti 40 miliona dinara ,završeni su radovi na parking prostoru 1 i 2 u dužini od 65 metara i vrednosti od 1,3 miliona dinara. Pošto Trstenik ima problem sa parking prostorom nastojaćemo , da se radi na proširenju parking prostora i stvaranju boljih uslova u saobraćaju“ , rekao je Milan Stojić, direktor JP za uredjenje gradjevinskog zemljušta.

Mesna zajednica Trstenik 2 je sve uredjenije i bolje mesto za život, ali još od prošlogodišnjih poplava postoji problem sa kanalizacijom , jer zbog specifičnosti terena i bujičnih voda odvodi ne mogu uvek da apsorbuju svu vodu. Lešević je dodao i da su do sada preduzete brojne aktivnosti kako bi u mesnoj zajednici Trstenik 2 ovi problemi u narednom periodu bili trajno rešeni .

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi omogućio bolji uvid u potrebe posetilaca. Ako nastavite dalje da koristite naš sajt, smatraćemo da ste saglasni sa ovim. Prihvatam Detaljnije