Radio televizija Trstenik
Obrazovanje

Radovi na “Biserima 2“

U cilju poboljšanja energetske efikasnosti zgrade trsteničkog vrtića ‘’Biseri 2’’, Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave obezbedilo je sredstva  u iznosu od 22 miliona dinara za potpunu rekonstrukciju krova i postavljanje stolarije. Radovi su u toku, a tokom dana objekat  su obišle predsednica opštine Trstenik Milena Turk i pomoćnica Marina Radenković.  

Pored rekonstrukcije krova koji je postavljen još 1981. godine, u vrtiću ‘’Biseri 2’’  u toku je i zamena stolarije koja će  značajno poboljšati energetsku efikasnost samog objekta , istakla je predsednica opštine Trstenik, Milena Turk, tokom obilaska objekta vrtica .

Površina objekta Biseri 2”  je 1.040 kvadrata , kapaciteta za prijem oko 300 mališana u 12 radnih soba . Zbog  izvođenja trenutnih radova reorganizovan su pojedine grupe, dodala je direktorka Biljana Savović .

 Završetak rekonstrukcije krova i zamene stolarije planiran je do kraja maja, nakon čega će biti urađeno i unutrašnje sređivanje kao i ograda oko dvorišta .

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi omogućio bolji uvid u potrebe posetilaca. Ako nastavite dalje da koristite naš sajt, smatraćemo da ste saglasni sa ovim. Prihvatam Detaljnije