Radio televizija Trstenik
Društvo

SBB započeo digitalizaciju Trstenika

Kako bi svim svojim korisnicima omogućila vrhunski kvalitet servisa, SBB kompanija nastavlja da širi svoju GIGA mrežuna celu Srbiju. Besplatan proces digitalizacije započet je u još četiri grada –Trsteniku, Kuli, Vrbasu i Novom Pazaru.

Nakon završenog procesa digitalizacije i SBB korisnici u Trsteniku, kao i svim drugim GIGA gradovima, imaće mogućnost da surfuju internetom brzine do 1 Gbps na najbolje ocenjenoj internet mreži u Srbiji.

Trenutno se na našoj mapi GIGA gradova nalazi 17gradova u Srbijii nastavljamo dalje.Nakon završene digitalizacije i SBB korisnicima u ova četiri grada, bez dodatnih troškova,biće dostupni ne samo super brzi internet, već i digitalna televizija na do tri TV uređaja, visok kvalitet slike i zvuka, još veća stabilnost servisa i druge napredne funkcije koje pruža EON platforma. “, rekao je Vladimir Radović, Direktor Sektora za tehničku operativu SBB kompanije.

Posle Beograda, Novog Sada, Subotice, Gornjeg Milanovca, Pančeva, Kragujevca, Paraćina, Niša, Sombora, Leskovca, Valjeva, Užica, Zrenjanina, Vršca, Kruševca,Kraljeva i Pirota,uskoro će i Trstenik, Kula, Vrbas, Požarevac, Kikinda i Novi Pazar postati GIGA gradovi, u kojima će se brzine interneta u EON paketima povećati automatski nakon završenog procesa digitalizacije – do 1 Gbpsuz GIGA dodatak.

Tokom protekle tri godine SBB je, u okviru investicija vrednih 300 miliona evra, unapredio brzine interneta u 17 gradova i digitalizovao više od 90% korisnika, čime su usluge komunikacija, zabave i informacija postale još brže i za svakog korisnika donele još više mogućnosti.

EON paketiupolacene

SBB poziva sve one koji žele da postanu njihovi korisnici da do kraja aprila iskoriste akciju EON paketa sa televizijom, internetom i telefonijom 15 meseci u pola cene i uživaju u omiljenoj TV platformi u Jugoistočnoj Evropi, iskuse personalizovanu televiziju, EON Kids, gledaju omiljene TV sadržaje do 7 dana unazad na svim kanalima, i na svim uređajima, Video klubu sa preko 23.000 atraktivnih naslova, kao i digitalnoj telefoniji i najbržem internetu.

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi omogućio bolji uvid u potrebe posetilaca. Ako nastavite dalje da koristite naš sajt, smatraćemo da ste saglasni sa ovim. Prihvatam Detaljnije