Radio televizija Trstenik
Društvo

Ministarka u poseti Predškolskoj ustanovi i opštini

Ministarka za državnu upravu i lokalnu samoupravu Marija Obradović zajedno sa državnom sekretarkom Majom Mačužić Puzić posetila je opštinu Trstenik i Predškolsku ustanovu „Biseri 2“, za čiju  je modernizaciju Ministarstvo za državnu upravu i lokalnu samoupravu i UNDP zajedno sa opštinom Trstenik  uložilo vise  oko 25 miliona dinara .

Predsednica opštine Trstenik Milena Turk organizovala је  u svom kabinetu svečani prijem , na  kome  su prisustvovale   ministarka državne uprave i lokalne samouprave  Marija Obradović,  državna sekretarka Маја Маčužić  Puzić ,saradnik iz Jedinice za implementaciju  Dušan  Popović,  predsednik SO Trstenik Gerasim Atanasković,kao i pomoćnica predsednice opštine Marina Radenković . Nakon sastanka ,ministarka Obradović sa svojim saradnicima obišla je većnicu Narodnog Univerziteta , a potom  i PU Biseri 2 .

Razlog posete je završetak radova na zgradi vrtića ,  gde je odrađena kompletna stolarija i krovni pokrivač  koji su finansirani sredstvima u iznosu  od 21 milion dinara . Ova sredstva Ministarstvo opredelilo za modernizaciju matičnog objekta , gde je odrađena kompletna stolarija i krovni pokrivač.  Opštine Trstenik  u ovom projektu  je učestvovala  sa 4,5 miliona dinara.

 Predsednica opštine Trstenik Milena Turk ovom prilikom je istakla da je projekat realizovan za rekordno kratko vreme i zahvalila se ministarki Obradović na sredstvima  i dobroj saradnji.

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi omogućio bolji uvid u potrebe posetilaca. Ako nastavite dalje da koristite naš sajt, smatraćemo da ste saglasni sa ovim. Prihvatam Detaljnije