Radio televizija Trstenik
Sport

Seoske olimpijske igre u Velikoj Drenovi

Organizator  drugih po redu seoskih sportskih igara bio  je Sportski savez Srbije u saradnji sa Sportskim savezom Trstenik, Sportskim centrom Trstenik  i opštinom Trstenik.

 Seoske sportske igre ove godine otvorio je  Damir Mikec potpredsednik Sportskog saveza i naš proslavljeni olimpijac, koji je ovom prilikom istakao da se Seoske sportske igre organizuju širom Srbije  sa namerom da ta manifestacija spaja ljude, neguje tradiciju i promoviše sport u manjim sredinama .

Seoske sportske igre ove godine okupile su takmičare iz četiri mesne zajednice , a pored domaćina Velike Drenove , na olimpijadi su se okušale i ekipe iz Grabovca , Bogdanja i  Lozne .  Takmičari su se nadmetali u jedanaest različitih disciplina od kojih su neke bile i veoma atraktivne za publiku i navijače, poput nadvlačenja konopca, trke u džakovima i bacanja kamena sa ramena .

Pobednici  takmičenja ekipa Lozne predstavljaće opštinu Trstenik 21.avgusta u Soko Banji na regionalnom takmičenju .

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi omogućio bolji uvid u potrebe posetilaca. Ako nastavite dalje da koristite naš sajt, smatraćemo da ste saglasni sa ovim. Prihvatam Detaljnije