Radio televizija Trstenik
Kultura

U Likovnom salonu održana promocija Centra za obrazovanje i škole glume „Teatar“

Centar za obrazovanje je jako važan segmentu u radu Narodnog univerziteta u Trsteniku i u okviru promacije ove ustanove predstavljen je kurs ruskog jezika koji počinje sa radom početkom septembra meseca, kao I ostale azktivnosti tokom jeseni.

U okviru Narodnog univerziteta polovinom septembra počinje sa radom i škola glume “Teatar” koju će voditi predavači dramski umetnici Momčilo Radosavljević i Nikolina Marinković.

Takođe, predstavljen je i projekat umetnost originala letnja škola grafike, koju će voditi umetnik Mladen Lazarević, predsednik udruženja “Reformars”.

Promocijom ustanove kulture i obrazovanja u Likovnom salonu završena je ovogodišnja manifestcija Kulturno leto, u okviru koje je bilo za svakoga ponešto, od lepih predstava za decu,  preko sjajnih koncerata Danice Krstić i grupe Kalem I promocije kataloga keramike I grncarstva, pa sve do ove promocije, kojom se Narodni univerzitet uveliko priprema za aktivnosti do kraja ove kalendarske godine.

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi omogućio bolji uvid u potrebe posetilaca. Ako nastavite dalje da koristite naš sajt, smatraćemo da ste saglasni sa ovim. Prihvatam Detaljnije