Radio televizija Trstenik
Zdravlje

Vredna donacija Ambasade Poljske Domu zdravlja u Trsteniku

U cilju unapređenja kvaliteta i uslova rada u Odeljenju za fizakalnu medicinu i rehabilitaciju Doma zdravlja „dr Sava Stanojević“, ambasada Republike Poljske u Srbiji je kroz program poljske razvojne saradnje donirala novi aparat četvoroćejijsku kupku namenjenu za lečenje naših sugrađana. Ovo je druga godina zaredom kako je u trstenički Dom zdravlja stigla vredna donacija od Ambasade Poljske, istakla je dr Žaklina Ristić, direktorka ove zdravstvene ustanove prilikom potpisivanja ugovora sa ambasadorom Rafaelom Perlom o primopredaji donacije u kabinetu predsednice Opštine Trstenik.

Ambasador Republike Poljske Rafael Perl naglasio je da su trstenički Dom zdravlja i Opština Trstenik prepoznati kao pouzdani partneri za realizaciju ovih projekata i da će se na novim donacijama raditi i u narednim godinama.

Predsednica Opštine Trstenik Milena Turk je ovom prilikom istakla da je za našu opštinu i Dom zdravlja kao primarnu zdravstvenu uslugu veoma važno da stvara kvalitetne uslove za lečenje naših sugrađana.

Za Službu fizikalne medicine i rehabilitacije ova donacija ima višestruki značaj, kazala je načelnica dr Mirjana Plavšić Čeperković. Tokom razgovora izražena su uverenja da će se sada već jako uspešna saradnja koja će rezultirati novim donacijama nastaviti i u narednoj godini

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi omogućio bolji uvid u potrebe posetilaca. Ako nastavite dalje da koristite naš sajt, smatraćemo da ste saglasni sa ovim. Prihvatam Detaljnije