Radio televizija Trstenik
Društvo

Održana redovna sednica kolegijuma

U radu sastanka sa direktorima javnih preduzeća u našem gradu učestvovali su predsednica Opštine Milena Turk, njen zamenik Dejan Rakovac, pomoćnici predsednice Radomir Milunović Marina Radenković, kao i predsednik SO Trstenik Gerasim Atanasković.

Grejna sezona u našem gradu protiče bez ikakvih problema a kako je istakao Miroljub Erić,direktor JKP „Energetika“ obezbeđene su dovoljne količine energenata za nesmetano distribuiranje toplotne energije prema korisnicima.Takođe, ovo lepo vreme svakako ide na ruku zaposlenima u ovom preduzeću.

JP za uređ.građ.zemljišta trenutno radi na brojnim projektima čija će realizacija započeti početkom proleć, a na snazi je I dalje tekuća zimska sezona i održavanje puteva na području naše opštine, koja traje do 15.marta I za sada nije bilo potrebe za bilo kakvim intervencijama.

JKSP „Komstan“ po rečima direktora Milana Stojića u ovom periodu radi na redovnim poslovima koji su povereni svim službama ovog preduzeća.

Sportski cenar će tokom ove nedelje učestvovati na Sajmu turizma u Beogradu, naglasio je direktor Nenad Smiljković I istakao da je Sportski centar dobio projekat Ministarstva sporta za postavljanje terena za mali fudbal sa veštačkom travom.

Sastanak je završen konstatacijom rukovodstva lokalne samouprave da je za ovu kalendarsku godinu po utvrđenom planu i programu rada javnih preduzeća planirana realizacija brojnih kapitalnih projekata od vitalnog značaja, kako za samo funkcionisanje Opštine Trstenik tako I na korist svih naših građana.

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi omogućio bolji uvid u potrebe posetilaca. Ako nastavite dalje da koristite naš sajt, smatraćemo da ste saglasni sa ovim. Prihvatam Detaljnije