Radio televizija Trstenik
Društvo Projekti

Izložba pasa u Medvedji

Ova objava deo je projekta pod nazivom “Slikom i rečju kroz Trstenik“, koji je dobio finansijsku podršku Opštine Trstenik na Javnom konkursu za sufinansiranje projekata proizvodnje medijskih sadržaja u 2023. godini.

U Medveđi je održana deveta po redu izložba pasa svih rasa. Na izložbi je bilo prijavljeno pasa iz zemlje i inostranstva, a odličan organizator ove manifestacije bilo je Kinološko društvo “Medveđa”.

Izložba poput ove koja se sad već tradicionalno održava u Medveđi svakako doprinosi promociji ovog naseljenog mesta i naše opštine, a na nama je da prepoznamo značaj i dalje ulažemo u sve bolju organizaciju, istakla je predsednica opštine Milena Turk tokom samog otvaranja ove manifestacije.

Broj prijavljenih izlagača koji je svake godine sve veći pokazuje da  Medveđa polako, ali sigurno postaje prepoznatljiva po dobro organizovanim manifestacijama ovog tipa, naglašava Aleksandar Beljić iz Kinološkog društva “Medveđa” koje je organizator ovog dešavanja.U sklopu ove lepe i kvalitetne izložbe održano je i  nekoliko  mini specijalki , a za sve nagrađene pse organizator je obezbedio pehare i druge vredne nagrade I priznanja.

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi omogućio bolji uvid u potrebe posetilaca. Ako nastavite dalje da koristite naš sajt, smatraćemo da ste saglasni sa ovim. Prihvatam Detaljnije