Radio televizija Trstenik
Sport

Turnir u Velikoj Drenovi

Turnir mlađih kategorija za generacije dečaka i devojčica 2014.i 2015.godište okupio je 20 ekipa sa  šireg područja koji su se sa zadovoljstvom odazvali pozivu ljudi iz Velike Drenove koji zaista sa velikim uspehom rade sa školom fudbala „Brazilske karioke“ koja je za nešto više od godinu dana rada ostvarila izuzetno dobre rezultate.

Turnir je svečano otvorio predsednik SO Trstenik Gerasim Atanasković.

Ekipa „Radničkog“ iz Niša je jedna od zaista najboljih partnera školi fudbala „Brazilske karioke“ i ta saradnja je već plodonosna imajući u vidu da nekolicina igrača iz Velike Drenove i okolnih mesta već nastupa za niški tim, ističe jedan od trenera Vuk Stamenković.

Prvo mesto u obe kategorije zasluženo je osvojila ekipa „Radničkog“ iz Niša. U 2014.godištu drugo mesto osvojila je domaća ekipa ŠF „Brazilske karioke“, a treća je bila „Dubočica“ iz Leskovca, a u generaciji 2015.godištu drugi je bio „Kalčo“ iz Varvarina, a treće „Orlići“ iz Aleksandrovca.  Najboljim ekipama i pojedincima u obe kategorijama uručene su prigodne nagrade i priznanja, a opšti utisak svih učesnika i posetilaca, da je Škola fudbala „Brazilske karioke“ bila izuzetan domaćin i organizator, koja je svim prijateljima i gostima omogućila prijatan boravak u Velikoj Drenovi, a mališani iz svih ekipa stekli neka nova prijateljstva i drugarstva.

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi omogućio bolji uvid u potrebe posetilaca. Ako nastavite dalje da koristite naš sajt, smatraćemo da ste saglasni sa ovim. Prihvatam Detaljnije