Radio televizija Trstenik
Ekonomija

Sajam domaće radinosti i seoskog turizma u Trsteniku

Do prošle godine sajam lova ribolova i seoskog turizma a od ove godine pod novim nazivom ali sa dosta starih izlagača uspešno je održan u Trsteniku u organizaciji  Turističke organizacije Trstenika.

U Centru Trstenika održan sajam seoskog turizma, starih zanata i seoskog turizma. Okupio je oko 40 izlagača iz Trstenika  i drugih gradova, Kruševca , Aleksandrovca, Brusa, Niša. ..

Izloženi su upotrebni i ukrasni predmeti od nameštaja od punog drveta , cveće, sapuni, proizvodi od pustvovane vune .Mnogo domaćih proizvoda, slatki i slani program, zimnica, sve se to našlo na jednom od štandova poljoprivrednog gazdinstva Jovković iz Šljivova.

Na sajmu je bilo izloženo  začinsko bilje,slike,  igračke, nakit i kozmetika, sve ono što vredne ruke mogu da proizvedu.

I etno selo Rakizići izložilo je deo svoje bogate ponude.

Saša Milosavljević iz Kruševca, obučen u narodnu nošnju sam je bio najbolja reklama za svoje proizvode.

Medju najbolje ukrašenim štandovima bio je štand Jasmine Janaković iz Trstenika.

Sajam je bio veoma uspešan što se tiče organizacionog dela, posetioci su imali mnogo toga da vide ali i da kupe, pa se nadamo da su i izlagači otišli zadovoljni sa ovog sajma koji je bio jedan on najraznovrsnijih do sada.

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi omogućio bolji uvid u potrebe posetilaca. Ako nastavite dalje da koristite naš sajt, smatraćemo da ste saglasni sa ovim. Prihvatam Detaljnije