Radio televizija Trstenik
Obrazovanje

8. Novembar Dan gimnazije

Uz program koji su pripremili učenici i nastavnici Gimnazije ‘’Vuk Karadžić’’, počela je svečanost obeležavanja dana ove škole, kojoj su prisustvovali predsednica Privremenog organa Opštine Trstenik Milena Turk, brojni gosti, profesori i učenici, kao i predstavnici obrazovnih i drugih ustanova. Goste je pozdravio direktor škole Aleksandar Srećković naglašavajući brojne uspehe koje su postigli tokom protekle školske godine.

Dan škole učenicima i zaposlenima, kao i dan prosvetnih radnika u ime lokalne samouprave čestitala je Milena Turk, predsednica Privremenog organa Opštine Trstenik, koja je ovom prilikom istakla da je Opština Trstenik izdvojila po 10.000 dinara za sve učenike I nastavnike, osvajače jednog od prva tri mesta na republičkom takmičenju, kao znak zahvalnosti za njihov trud, odricanje i rezultate koje postižu.

Za učenika Vladimira Agatonovića i njegovo profesorku Jelenu Nikolić novčana poklon čestitka od strane Opštine Trstenik predstavlja podstrek za još veći trud I rad u nastavku ove školske godine.

Uz prigodan program posebno pripremljen za ovu svečanost, direktor Gimnazije Aleksandar Srećković, uručio je i pet jubilarnih nagrada profesorima i pomoćnom osoblju ove škole, za 35, 30, 20 i 10 godina neprekidnog rada u ovoj obrazovnoj ustanovi.

Učenici ove škole ostvarili su značajna priznanja na takmičenjima svih nivoa. Kao poseban uspeh u školi ističu i izetan plasman maturanata ove škole na rang listama državnih fakulteta.

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi omogućio bolji uvid u potrebe posetilaca. Ako nastavite dalje da koristite naš sajt, smatraćemo da ste saglasni sa ovim. Prihvatam Detaljnije