Radio televizija Trstenik
Zabava

OVDE SI UVEK U PLUSU: Zaigraj Win and Go u Meridianu i osiguraj svoj dobitak!

Vreme je da testiraš svoju sreću!

Imaš omiljene brojeve i veruješ da ti donose sreću? Zašto ih ne bi „testirao“ na Win and Go igri brojeva u Meridianu i bio na duplom dobitku?

Win and Go u Meridianu ti od sada pruža šansu da ostvariš cashback od 10%, tako da ne moraš da brineš da li će tvoj tiket biti dobitan!

Do sada su i vrapci na grani naučili da u Meridianu svako dobija i da rizik od gubitka gotovo da ne postoji, jer čak i onda kada te sreća ne pogleda – ova kladionica ume da časti!

Win and Go promocija 10% cashback je aktivna za sve igrače koji su registrovani na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji, te ako još uvek nemaš kreiran nalog – ne brini, klikni OVDE i registruj se za svega par minuta.

Nakon registracije čeka te fantastičan bonus dobrodošlice od 4.000 dinara i to potpuno besplatno, a onda se možeš prepustiti zabavi.

Cashback se uplaćuje svake srede za prethodnu sedmicu, i to u vidu bonusa na Win and Go igri, što znači da beskrajno možeš uživati u svojim omiljenim brojevima.

Pravila su jednostavna, mogućnosti bezbrojne i zato – ne propustite zabavu u Meridianu!

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi omogućio bolji uvid u potrebe posetilaca. Ako nastavite dalje da koristite naš sajt, smatraćemo da ste saglasni sa ovim. Prihvatam Detaljnije