Radio televizija Trstenik
Zdravlje

Dom zdravlja proslavio slavu Svetog Kozmu i Damjana

Trstenički Dom zdravlja dr “Sava Stanojević” obeležio je praznik Svetih vrača Kozme i Damjana, svetitelja i lekara koje slave kao zaštitnike svoje profesije. Organizatori ovogodišnje slave bili su lekari  članovi Srpskog lekarskog društva čija podružnica se nalazi u Trsteniku .

Slava  trsteničkog Doma zdravlja  obeležena je u prisustvu brojnih zaposlenih , gostiju  i predstavnika lokalne samouprave .  Direktorka Doma zdravlja, dr Žaklina Ristić , čestitala  je svim zaposlenima ovaj praznik i istaklada će se rezultati rada ogledati u zadovoljstvu pacijenata i zdravlju naših sugrađana.

Obred sečenja kolača, vršio je Miroljub Simeunović, sveštenik crkve Sveta Trojica. Ovogodišnji kolačar bila je dr Biljana Prokić , načelnica službe za zastitu zdravlja i omladine iz čijih ruku je kolač za narednu godinu preuzeo dr  Miroslav Pavlović specijalista za  ORL i, dugogodišnji lekar u ovoj ustanovi.

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi omogućio bolji uvid u potrebe posetilaca. Ako nastavite dalje da koristite naš sajt, smatraćemo da ste saglasni sa ovim. Prihvatam Detaljnije